Utvikling rundt Aquilani

Ryktene rundt en overgang for Alberto Aquilani til Liverpool øker i omfang. I morgentimene idag rapporterte Il Corriere dello Sport at representanter fra Liverpool er på vei til Roma for å diskutere en overgang. Engelskmennne ønsker seg Aquilani som erstatter for Xabi Alonso som ser ut til å bli neste ervervelse for Real Madrid.

 

Aquilani ble lenge ansett som en av de «untouchables» hos Roma, men etter gjentatte skadeproblemer ser det ut til at det kan være det beste for begge parter om Aquilani får nye omgivelser og Roma muligheten til å operere på transfermarkedet. Giallorossi er i tillegg mer enn godt besatt på sentral midtbane, selv dersom Aquilani forsvinner.

 

Liverpool skal etter sigende være villige til å betale rundt 22 millioner pund for Aquilani. En slik sum vil nok bli vurdert særdeles seriøst av Rosella og co.

 

ASRoma.no følger utviklingen.

 

Kilder: Channel4.com, Il Corriere.