Utvikling rundt Aquilani, igjen.

Romas italienske midtbanespiller Alberto Aquilani har i lengre tid ryktes som Xabi Alonsos erstatter i Liverpool. Med gårsdagens overgangsforespørsel fra spanjolen har ryktene rundt Aquilani fått fart på seg.

 

Den romabaserte avisen Il Messaggero hevder idag at det skal ha kommet til enighet mellom Aquilanis representanter og den engelske klubben om midtbanespillerens personlige betingelser. Det har vært spekulert i en femårskontrakt verdt 4 mill euro per sesong. Klubbene har til gode å forhandle om en overgangssum, men et sted omkring 20 millioner pund er sannsynlig.

 

Samtidig hevder avisen at en eventuell Aquilani-overgang er satt på vent i påvente av utviklingen rundt Xabi Alonso. Det at Roma ønsker nettopp Real Madrid angriperen Klaas Jan Huntelaar for pengene fra et Aquilani-salg, kommer neppe til å utspille seg som noen tilfeldighet i samtalene mellom de tre klubbene.

 

Av andre nyheter skal Roma ha avslått en forespørsel fra Inter om å låne Victor Obinna. Istedet skal Daniele Pradè ha innledet samtaler med Milan angående et lån av kantspilleren Ignazio Abate som sist sesong spilte for Torino.

 

ASRoma.no følger utviklingen i sakene videre.

 

Kilde: Il Messaggero, Goal.