Aquilani nærmer seg Liverpool

Ifølge den britiske tabloiden Daily Mail så skal Liverpool og Roma allerede være overens om prisen på Alberto Aquilani. 17,5 millioner euro ryktes å være summen Liverpool skal betale, men det hele avhenger av at Xabi Alonso forlater Liverpool til fordel for Real Madrid.

 

Liverpool og Real Madrid er fortsatt ikke enige om prisen på Xabi Alonso, men det virker som om det bare er et spørsmål om tid før han blir presentert i Real Madrid drakten. Han har aldri skjult at han vil dra og har gitt Liverpool en skriftlig overgangssøknad.

 

Hvis Aquilani drar til Liverpool så virker Roma allerede å ha bestemt seg for hvilken spiller de skal bruke pengene på. Roma har ikke skjult at de trenger en ny spiss og virker å være interessert i Real Madrids Alvaro Negredo som for øyeblikket er overflødig på Santiago Bearnabeu.

 

Spanjolen var ifjor på lån til Almeria og gjorde sakene sine meget godt der, og nå melder Corriere dello Sport at Roma skal ha kontaktet Real Madrid i håp om å hente 23 åringen. Negredo er av Real Madrid verdt mellom 10 og 15 millioner euro og derfor vil Roma helst hente han på lån med opsjon på kjøp. Så spørs det å se om Real Madrid er interessert i dette…

 

Kilder: Daily Mail, Corriere dello Sport, Romanews.eu