Alberto Aquilani så godt som klar for Liverpool

Liverpool Football Club bekreftet i ettermiddag at det er enighet om en overgang for Romas Alberto Aquilani. Overgangssummen skal etter hva Football-Italia.com erfarer ligge på omlag 16 millioner pund. Det er uvisst hvorvidt det er avtalt klausuler i tillegg, men dette er sannsynlig.

 

AS Roma mister dermed en romer, og en fenomenalt god fotballspiller. Samtidig kan en spiller være så fenomenal han bare vil, når han til stadighet er skadet og ikke får bidratt med sine kvaliteter. Det gjenstår å se om hans skadeproblemer blir noe mindre ved en overgang til Premier League, men i utgangspunktet synes dette som en vinn – vinn situasjon for de involverte parter. Roma får nå penger å bruke på en prima punta.

 

AS.Roma kommer tilbake med mer.

 

Kilder: LiverpoolFC, Football-Italia, Romanews, Il Corriere.