Ingen lett match i Gent

Etter 3-1 i Roma så er ingenting avgjort og det er lagt opp til en spennende kamp i kveld i Gent. Roma har en tomålsledelse å gå på, men man skal slett ikke undervurdere et Gent lag som faktisk er videre med 2-0 hjemme. Til kampen er Doni, Cicinho, Perrotta, Juan og Baptista all fortsatt ute og i tillegg til det så er nå Vucinic skadet, mens Okaka heller ikke ser ut til å rekke matchen. Dermed er det som vanlig et skadeskutt Roma lag som stiller til kamp.

 

Ifølge Romanews.eu kommer Roma til å stille med dette laget:

(4-2-3-1): Artur, Motta, Mexes, Andreolli, Riise; De Rossi, Pizarro; Taddei, Brighi, Guberti; Totti.

 

Marco Andreolli fikk ikke sjansen sist, men Spalletti har bekreftet at han vil få sjansen til å vise seg fram i kveld. Ellers går Roma tilbake i en 4-2-3-1 formasjon ettersom Vucinic og Okaka begge er skadet. Dermed er Totti alene på topp, men har sannsynligvis Taddei, Brighi og Guberti bak seg i støtte.

 

Michel Preud’homme har tatt ut følgende spillere:

JORGACEVIC Bojan, BOECK Frank, GRONDIN Christophe, N’DIAYE Mamoutou, WILS Stef, SULER Marko, HANSTVEIT Erlend, MARIC Milos, SMOLDERS Tim, DUARTE Adriano, AZOFEIFA Randall, DE SMET Stijn, LEPOINT Christophe, LJUBIJANKIC Zlatan, LEYE Mbaye, CUSTOVIC Adnan, EL GHANASSY Yassine, COULIBALY Elimane.

 

Ingen store forskjeller på denne troppen og den ifra forrige uke. De farligste spillerne til Gent er Milos Maric, Zlatan Ljubijankic og Mbaye Leye, så Roma må passe seg ekstra godt for dem. Det ser også ut til at vi vil få en ny norske duell denne uken. Hanstveit ser ut til å starte kveldens kamp og skal bryne seg på Taddei og co.

 

Kilder: Romanews.eu, kaagent.be