Offisielt: Alessandro Crescenzi til Grossetto

U.S. Grossetto F.C. melder på sine egne nettsider at de låner Alessandro Crescenzi den kommende sesongen. Det betyr at han er den andre Roma spilleren Grossetto henter på lån i sommer. Marco D’Alessandro ble klar for et par uker siden og dermed er ungguttene igjen lagkamerater.

 

Alessandro Crescenzi er en av mange talentfulle unggutter i Roma. Venstrebacken er fast inventar på Italias U19 landslag og han har til og med rukket å debutere for Italias U21 landslag til tross for at han bare er 17 år gammel(!). Han har også blitt kåret til den beste spilleren i en U18 landslagsturnering og har også debutert for Roma (mot Sampdoria).

 

Crescenzi er ikke den eneste spilleren som forlater Roma. Rimini Calcio melder på sine nettsider at de skal ha sikret seg Romas Andrea Giacomini. Det står ikke noe om overgangsdetaljene, men det skal være snakk om en deleieravtale mellom de to klubbene.

 

Kilder: romanews.eu, usgrossetto.com, riminicalcio.com