Notiser 10/8

Her får du de siste nyhetene fra hovedstaden.

 

Rosella Sensi avkreftet i dag ryktene om at den russiske mangemilliardæren Mikhail Prokhorov nærmer seg ett oppkjøp av Roma. Gruppen til Prokhorov, Oneksim, nektet også for at russeren er interessert i å kjøpe Roma og de sier at det hele er oppspinn fra media.

– – – – – – – – – – – –

Italias landslagstrener Marcello Lippi har nok en gang nektet for at Francesco Totti er på vei tilbake.

«Jeg og Totti har et godt forhold og han var en ektraordinær spiller, men han tok et valg og han vil ikke komme tilbake til det italienske landslaget.»

– – – – – – – – – – – –

Livorno president Aldo Spinelli har satt en frist til lørdag angående lån av Artur og Andreolli. Har ikke Prade svart da så vil Spinelli gå etter andre alternativer på markedet. Grunnen til at Prade drøyer er pga at han vil ha erstattere på plass først før han låner bort spillere i posisjoner han egentlig trenger spillere i.

– – – – – – – – – – – –

Julio Baptista kan ifølge de siste ryktene være på vei til Manchester City. De skal være veldig interesserte i å hente brasilianeren og en pris på rundt 10 millioner euro er sannsynlig. Roma vil ikke ha så mye imot dette da de sårt trenger penger, og Spalletti skal ha bestemt seg for at det er Baptista de skal selge og ikke Menez. Alvaro Negredo, Marco Borriello og Roman Pavlyuschenko er for øyeblikket de mest aktuelle til å erstatte Baptista hvis han drar.

 

Kilder: Romanews.eu, Football-italia.net