Roma møter Kosice

Roma er på plass i Slovakia og hadde i dag sin første trening på Kosices hjemmebane. Treningen startet 17:45. Ifølge romanews.eu benyttet Spalletti samtlige i troppen på treningsøkten.

 

Roma møter et Kosice lag som sliter på bunnen av tabellen, mangler selvtillit og i løpet av uken har solgt sin beste spiller til Chelsea. Mye er dermed lagt til rette for at Roma skal enkelt skal kunne ta meg seg et godt utgangspunkt tilbake til Italia. Kosice har skuffende plukket opp kun 4 poeng på 6 kamper i Slovak Superliga. Slovakerne er ytterligere svekket etter salget av Nemanja Matic til Chelsea.

 

Roma mangler som kjent Doni, Juan, Cicinho, Baptista, Vucinic og Perrotta til denne kampen. Det ryktes i om ikke Baptista er på vei vekk fra Roma. Brasilianeren spilte landskamp for Brasil så sent som i forrige uke. Det meldes at hans fraværelse fra troppen skyldes enten pågående forhandlinger eller rett og slett ikke involvere han i Europa League slik at han fortsatt kan spille der for en eventuell annen klubb senere i år. Roma har dog i en offisiell pressemelding avkreftet påstandene og gjort tydelig at fraværelsen skyldes skade.

 

Okaka var den eneste spilleren som etter dagens treningsøkt trengte medisinsk hjelp. Unggutten slet med vond ankel og starter etter all sannsynlighet på benken i morgen.

 

Romanews.eu var på plass på dagens trening og forventer følgende startoppstilling:

(4-4-2): Artur; Motta, Mexes, Andreolli, Riise, Taddei, De Rossi, Pizarro, Guberti; Menez, Totti.

 

Kampen har avspark torsdag kl 16:30. Du kan følge live oppdateringer gjennom forumet.

 

Kilde: romanews.eu