Kosice 3-3 Roma

Det første oppgjøret av to stod for tur i Slovakia og Roma hadde håpet å dra tilbake til Roma med et godt utgangspunkt før returen. Det fikk de også, men 3-3 var nok ikke det resultatet de fleste romanistaer hadde sett for seg.

 

Kosice sjokkåpnet og det stod allerede 1-0 etter 5 minutter. Riise må pådra seg skylden for den scoringen som serverte Milinkovic ballen som satte den inn bak Artur. Roma slet med å få spillet i gang og det måtte et straffespark til for at Roma skulle komme tilbake. Det satte Totti sikkert inn og vi var like langt til pause.

 

I andre omgang startet Roma mye bedre og allerede 5 minutter ut i omgangen så satte Menez inn 1-2 scoringen. En herlig enkeltprestasjon av franskmannen! Roma fortsatte å presse på etter at de hadde fått ledermålet og de ble belønnet for arbeidet med 3-1. En fin Pizarro stikker fant De Rossi som enkelt la inn ballen til Totti som sikkert satte inn ballen bak Kosice keeperen. Et fint angrep av Roma og kampen virket nå kjørt.

 

Men en fotballkamp varer 90 minutter og Kosice ga ikke opp. Kun 4 minutter etter 1-3 scoringen så fikk Kosice et straffespark. Straffesparket så kanskje noe billig ut, men straffe ble det uansett. Novak feilet ikke fra straffemerket og da stod det 2-3.

 

Roma virket å sprekke og ti minutter før slutt så kom også 3-3 scoringen. Novak driblet enkelt av en passiv Motta og satte inn ballen over Artur på fantastsik vis. Kosice hadde klart å komme tilbake i kampen og Roma spillerne var mer eller mindre sjokkerte.

 

Flere scoringer ble det ikke og dermed ble stillingen 3-3. Ikke et dårlig resultat for Romas del, men spillet var til tider elendig og Roma har mye å jobbe med fram mot seriepremieren mot Genoa.

 

Mål: Totti (2), Menez

 

Roma: Artur, Motta, Andreolli, Mexes, Riise; De Rossi, Pizarro; Cerci, Brighi, Menez; Totti.