Vanskelig bortekamp i Genova

Genoa hadde en strålende sesong sist år og endte til slutt på en 5.plass rett foran Roma. I år har de solgt stjernene Diego Milito og Thiago Motta til Inter, men de har også handlet klokt og satser i år på en Champions League plass. Marco Amelia, Sergio Floccari, Alberto Zapater og Hernan Crespo er blant de nye innkjøpte.

 

Roma på sin side har hatt et veldig stille overgangsmarked.  De har hentet Motta på deleierskap og Guberti gratis og i tillegg til det så har de nå hentet Burdisso på lån. Ut har det gått mange, men kun Aquilani (Liverpool) er verdt å nevne. Forrige sesong var en skuffende sesong for Roma og til tross for et skuffende overgangsvindu og mye skadeproblemer, så satser fortsatt Roma på en topp 4 plassering.

 

Troppen til Genoa: Amelia, Scarpi, Biava, Criscito, Fatic, Moretti, Sokratis, Tomovic, Kharja, Juric, Mesto, Milanetto, Modesto, Rossi, Zapater, Crespo, El Shaarawy, Figueroa, Palacio og Sculli. 

 

 Hjemmelaget har en del skader og det kom dårlig nyheter i midtuken da det ble klart at Bocchetti er ute i en måned etter skaden han pådro seg mot OB. Det betyr trolig at tidligere Roma transfermål Andrea Esposito tar hans plass i forsvaret. Bocchetti er dog ikke den eneste som er ute. Floccari, Jankovic og Palladino er alle også ute, mens Crespo er usikker og starter trolig på benken.

 

Troppen til Roma: Andreolli, Antunes, Artur, Bertagnoli, Brighi, Cassetti, Cerci, De Rossi, Esposito, Faty, Frasca, Greco, Guberti, Menez, Motta, Pit, Pizarro, Riise, Taddei, Tonetto og Totti.

 

I tillegg til disse så skal også nyinnlånte Burdisso være klar til å møte Genoa i kveld og han kan faktisk gå rett inn i startelleveren. Men det finnes en del bekymringer. Doni, Cicinho, Juan, Perrotta, Baptista, Vucinic og Okaka er alle ute med skade, mens Mexes må stå over grunnet suspensjon. Dermed blir det verken Juan eller Mexes i midtforsvaret i morgen og det betyr som regel mange mål imot.

 

Sannsynlige lagoppstillinger:

 

Genoa: Amelia; Biava, Moretti, Esposito; Mesto, Kharja, Juric, Criscito; Sculli, Crespo, Figueroa.

 

Roma: Artur; Motta, Andreolli, Burdisso, Riise; Taddei, De Rossi, Pizarro, Brighi; Totti, Menez.

 

Kampen spilles 20.45, men går desverre ikke på Canal plus.

 

Forza Roma!