Ulvene jager i flokk

Etter en oppvisning av de sjeldne på Olimpico torsdag kveld, er det bare en ting som står i hodet på Romanisti over  hele verden: å slå Juve på søndag!

 

Spalletti har en veldig dyster statistikk mot nettopp Juventus, men det er på søndag ettermiddag det hele skal snus. Med en kaptein i storform, og et Romalag med overdreven selvtillitt, er det på høy tid at man ødelegger for Juventus’ tittelambisjoner.

 

Den Evige stad er poengsultne etter at laget ga bort ledelsen i Genova for til slutt å tape 3-2. Dommeren kom i et noe uheldig fokus, men man kommer ikke bort i fra at romerene, som i forrige sesong, slipper inn alt for mange mål. Dette fikk man rettet noe på i midtuken, men mot en noe svakere motstander. UEFA-cup kvalifisering og Serie A er to fullstendig ulike hverdager.

 

Men tilbake til hverdagen blir det, og med Den Gamle Damen, Ciro Ferrara, på motsatt banehalvdel blir det alltid intenst. Gjestene startet årets titteljakt med å slå Chievo 1-0 hjemme. En kamp hvor forsvarerne fra Verona tok ut nykomlingen Diego på en overraskende god måte. I fjor ledet Ranieri Juve til 4-1 i Roma, noe de, i følge pressen, ønsker å repetere.

 

For å bygge opp under optimismen til hjemmelaget, er Mexés tilbake i midtforsvaret, og da Júan ikke er helt 100% kampklar etter skade, betyr det muligens at franskmannen danner midtstopperpar med Burdisso, som klarte seg godt i seriedebuten for sin nye klubb.

 

Vucinic nærmer seg også spilleklarskap, da han kom innpå de siste minuttene av Eurpoa League-møtet mot Kosice, og i likhet med resten av ulvene, viste han frsike takter!

 

Etter alt og dømme blir det en kjempebatalje å søndag kl 18, og absolutt værdt å benke seg foran skjermen for. Avlys søndagsmiddagen og syng med på Romahymnen. Sesongens første trepoenger er i vente!

 

Roma (4-2-3-1): Artur, Cassetti, Burdisso, Mexes, Riise; Pizarro, De Rossi; Taddei, Menez, Guberti; Totti.

 

FORZA ROMA!!!