Ranieri de to neste sesongene

Cristina Mazzoleni, Daniele Pradé og Claudio Ranieri ble sett på vei inn til Rosella Sensis hovedkvarter i Villa Pacelli nøyaktig kl. 10:10. Mazzoleni ankom i sin Jaguar først, deretter fulgte Pradé med Ranieri ved sin side i sin gråe Pegeout.

Nøyaktig kl. 11:30 forlater Ranieri Rosellas eiendom. Møte skal ha vart i en time og 15 minutter.

Kl 12:15 ankommer Spalletti Rosellas hovedkvarter i sin svarte Q7. Han har i mellom tiden vært på Trigoria og ryddet bordet sitt.

På vei ut bekrefter en ordknapp Spalletti at han går av som trener. En offisiell pressemelding som bekrefter at Ranieri tar over er ventet i løpet av få timer.

Spalletti har bestemt seg for å ikke kreve lønn ut kontraktstiden (til 2011) som sympati for Romas finansielle situasjon. Spalletti var den best betalte treneren i Serie A, bare slått av Mourinho. Han gir dermed opp lukrative penger for å hjelpe Roma.

Spalletti: «Det var min avgjørelse. Jeg følte dette var det beste med tanke på forholdet jeg har med laget, byen og fansen.»

Kl 18:00 skal Totti og De Rossi forlatt Villa Pacelli etter et møte som varte i en time. Bare åtte minutter senere bekrefter Ranieris representant at en avtale er i boks, men vil signeres i morgen. Roma ønsket Ranieri i første omgang på en ettårskontrakt med opsjon på et andre år. Dette skal Ranieri ha avslått. Nå har partene blitt enige om en toårsavtale.

Kilde: romanews.eu