Kontraktsforhandlinger

Kontrakter nærmer seg utløpt, og i den sammenheng er kampen om å beholde spillerne i full gang. Totti skal bare skrive under på papiret, mens Pizarro alt har gjort det.

 

Francesco Totti er ifølge italienske medier så godt som enig med AS Roma-ledelsen om en forlengelse av sin nåværende kontrakt til 2014. Det er ventet at dette vil være Totti sin siste forlengelse av sin tilsynelatende evigvarende kontrakt med Roma. Totti har og sagt seg villlig til å gå ned i lønn, til omtrent £4 millioner per år.  Signering av kontrakten ventes å skje i løpet av de neste dagene.

 

David Pizarro, Romas midtbane-pygmé, har tråkket opp spor for Totti gjennom sin forlengelse av kontrakten til 2014. I likhet med Totti er dette forventet å være Pizarros siste kontrakt som profesjonell fotballspiller. Pizarro har rukket å spille 88 kamper og score 6 mål for klubben, hvor av et av de kom i 3-1-seieren over Real Madrid i fjorårets utgave av Champions League, siden han kom til klubben i august 2006. 

 

Vi skal holde dere oppdatert ved flere kontraktsforhandlinger eller avtaler!

 

Kilder: Channel4, Goal.com