– «Skulle ønske de hadde ringt meg!»

Walter Mazzarri, tidligere Sampdoria-trener, innrømmer gjerne at han ikke hadde nølt et sekund om han skulle blitt oppringt av Roma-ledelsen med spørsmål om å trene klubben.

 

Etter at Luciano Spalletti forlot Trigoria som arbeidsledig for omtrent 2 uker siden var det flere arbeidsledige trenere som våknet fra dvalen om en eventuell oppringing fra Rosella Sensi skulle ringe inn.

 

En av trenerne som var på Romas liste over aktuelle trenere var nevnte Walter Mazzarri, og skuffelsen var stor når Rosella Sensi valgte å gå for eks-Juventus-sjef Claudio Ranieri.

 

«Jeg er stolt over at en klubb som Roma tok meg med i betraktningene, men var selvsagt skuffet når jeg ikke fikk den», sa Mazzarri til Tuttosport.

 

«Selvsagt hadde det vært en drøm å kunne få muligheten til å trene et lag med så mange talenter, på tross av klubbens omstendigheter nå. Det hadde vært gøy.»

 

«Nå venter jeg på min mulighet og benytter tiden til å utvikle meg som trener på flere punkter. Om et eventuelt tilbud skulle komme skal jeg tenke nøye gjennom det og finne et svar som passer meg best. Jeg har ikke råd til å gjøre feil» sa taktikeren.

 

Kilde: Goal.com