Siena – Roma

Mye har skjedd i landslagspausen for Romas del. Etter en dårlig sesonginnledning har Luciano Spalletti forlatt Roma og han har blitt erstattet av Claudio Ranieri. Flere av supporterne likte dårlig at Spalletti forsvant og det viste dem da de protesterte mot Rosella Sensi utenfor Trigoria.

 

Ranieri har nå hatt over en uke med laget og har gjort sine forberedelser til kampen mot Siena. Selv om ikke alle er like glade for at den selverklærte Romanistaen har blitt ansatt, så er de fleste enige om at han ihvertfall er en god løsning kortsiktig tenkt. Det er ingen tvil om at han kan fikse mye av problemene klubben har hatt og vi får håpe han starter allerede i morgen. For det er en kamp Roma MÅ vinne.

 

Siena har startet sesongen greit med et tap hjemmetap mot Milan og en borteseier mot Cagliari. De har ingen skader å bekymre seg over og de har en del gode spillere som Del Grosso og playmakeren Fini, men det er et lag Roma burde og skal slå. Men Siena har slått Roma i de to siste tilsvarende oppgjørene og kan fort også gjøre det på søndag. Isåfall vil Roma stå med 3 tap på 3 mulige sålangt.

 

Siena (4-3-1-2): Curci; Rossettini, Ficagna, Brandao, Del Grosso; Vergassola, Codrea, Fini; Jarolim; Calaio, Maccarone.

 

Troppen: Artur, Baptista, Brighi, Burdisso, Cassetti, De Rossi, Faty, Guberti, Juan, Julio Sergio, Lobont, Menez, Mexes, Motta, Perrotta, Pizarro, Riise, Taddei, Tonetto, Totti, Vucinic.

 

Doni og Cicinho er dermed fortsatt ute og det samme er Esposito, Cerci og Okaka. I tillegg er Juan og Baptista begge tvilsomme, men de er ihvertfall med i troppen.

 

Julio Sergio kommer til å starte i mål etter at Ranieri sa at han vil få sjansen igjen etter en god match mot Juventus. Forsvaret ser ut til å bli det samme som fra Juventus kampen, men midtbanen kan det kanskje skje noe med. Det er usikkert på hvem han vil velge av Perrotta, Menez og Guberti på venstrekanten og det er mulig at Ranieri kan sette inn Perrotta i midten istedet for Pizarro. På topp ventes Totti og Vucinic å starte.

 

Roma (4-4-2): Julio Sergio; Motta, Burdisso, Mexes, Riise; Taddei, De Rossi, Pizarro, Menez; Vucinic, Totti.

 

Kampen spilles 15.00.

 

Forza Roma!