Ny spalte på ASRoma.no

Fra og med imorgen vil det komme en ny spalte på siden i regi av undertegnede. Innholdet vil variere fra uke til uke, fra de helt følelsesladede spontane blogginnleggene, til de mer kritiske artiklene.

 

Utgangspunktet er at hjørnet vil være oppdatert iløpet av tirsdagen, men dette kan også variere noe. Tirsdag er valgt på bakgrunn av de turneringene vi deltar i, slik at den tar minst mulig fokus fra kamprapporter og forhåndsomtaler.

 

Det vil også bli mulighet til å kommentere innleggene nederst på siden, en feature som ikke er tilgjengelig vanligvis på ASRoma.no sine saker. Jeg håper dette vil bli tatt i bruk, men oppfordrer selvsagt samtidig til å ta del og registrere seg i vårt glimrende forum.

 

Ukens innlegg vil bli av det ekslusive slaget, ettersom undertegnede var i Roma denne helgen. Vær forberedt på avsløringer om vennskap på tvers av de tradisjonelle skillelinjene, Romas foreløpige hotell-svarteliste, og familien Riise om livet i Roma pluss mye mer. Vi snakkes!