Forhåndsomtale av Roma – CSKA Sofia

 

 

 

Roma møter ikveld de bulgarske mestrene CSKA Sofia i den andre kampen av årets gruppespill i Europa League. Etter tap i den første kampen borte mot Basel, er Roma avhengig av en trepoenger for ikke å få en virkelig dårlig start på turneringen. CSKA, som oversatt til norsk får den klingenden betydningen Hærens sentrale sportsklubb, åpnet på sin side med et sterkt uavgjort resultat (1-1) hjemme mot engelske Fulham. Bulgarerne er sammen med Celtic og Glasgow fra Skottland det mestvinnende laget i Europa på nasjonalt nivå, og har i den seneste tiden vist meget god form.

 

Roma-trener Claudio Ranieri advarer mot å undervurdere bulgarerne. – De ligner på Catania, men de har større ferdigheter, konkluderer Roma treneren.

 

Il mister har tatt ut følgende tropp til oppgjøret: Andreolli, Bertagnoli, Burdisso, Cerci, Cicinho, De Rossi, Doni, Greco, Guberti, Juan, Lobont, Menez, Motta, Okaka, Perrotta, Pizarro, Riise, Tonetto, Totti og Vucinic.

 

Dette innebærer ingen Julio Baptista, Phillipe Mexes, Marco Cassetti, Artur, Matteo Brighi eller Rodrigo Taddei. Imidlertid er både Menez og Cicinho tilbake.

 

Det er ventet at Ranieri vil rotere noe på laget, ettersom Roma de siste to ukene har spilt kamp hver fjerde dag. Spekulasjonene har blant annet gått på om Lobont skal få starte, og om Totti skal få hvile. Med Doni tilbake i full trening, tror Jeg tror ingen av delene blir tilfelle.

 

Jeg tror på følgende lag: Doni; Motta, Burdisso, Juan, Riise; Guberti/Cerci, De Rossi, Pizarro, Perrotta/Tonetto; Totti, Vucinic. Ranieri vil nok ta sikte på å hvile Totti så tidlig så mulig. Andre spillere som har spilt mye i det siste er Burdisso, Riise, De Rossi, Pizarro og Vucinic. Av disse vil nok Pizarro og Vucinic være prioritert dersom mulighetene skulel by seg.

 

CSKA-trener Ljuboslav Penev har på sin side har tatt ut følgende mannskap: Ивайло Петров, Иван Караджов, Костадин Стоянов, Иван Иванов, Йордан Минев, Кирил Котев, Александър Бранеков, Павел Виданов, Йордан Тодоров, Тодор Янчев, Коста Янев, Викторс Морозс, Маркиньос, Тодор Тимонов, Спас Делев, Светослав Петров, Владимир Манчев, Иван Стоянов, Мишел Платини.

 

Fra spøk til alvor: Ivailov Petrov, Ivan Karadzhov, Kostadin Stoyanov, Ivan Ivanov, Yordan Minev, Kiril Kotev, Alexander, Branekov Paul Vidanov, Yordan Todorov, Todor Yanchev, Kosta Yanev, Viktors Morozs, Markinyos, Todor Timonov, Terme Delev, Svetoslav Petro, Vladimir Manchev, Ivan Stoyanov, Michel.

 

Antatt lagoppstilling: (4-4-2):  Karadzhov; Stoyanov, Kotev,  Ivanov,  Minev; Yanchev, Yanev, Todorov, Morozs; Manchev, Delev.  

Verdt å se opp for blant andre Manchev, som er en sentral brikke  på det bulgarske landslaget. Det er spekulert i at spissen vil starte på benken for CSKA. Videre er Todorov høyreback på det bulgarske landslaget, mens Ivanov er ansett som et stort talent. Blant andre Reggina ønsket han rett før overgangsvinduet stengte.
 
Massimilianos forhåndstips: 2-0 (Totti, De Rossi).
 
 
Forza!