Roma sikret 3 poeng mot CSKA Sofia

To raske mål midt i første omgang sikret Roma sine første 3 poeng i gruppespillet i Eruopa League. Okaka og Perrotta sikret seieren for hjemmelaget.

 

Etter fadesen mot Basel var det veldig viktig for Roma å ta tre poeng i kveldens kamp. Raniere valgte allikevel å hvile Totti fra start, og gav Okaka sjansen til å få en sjelden plass i startelleveren. Baptista, Cicinho, Doni og Cassetti var alle på skadelisten, mens Cerci også fikk sjansen fra start.

 

Sistnevnte prøvde seg tidlig i kampen, men både han og Perrotta skjøt utenfor på sine forsøk. Roma presset på mot bortelaget, og etter vel 20 minutter tok de ledelsen. Okaka lurte offside-fellen, og plasserte ballen til side for målvakten. Bare noen minutter senere doblet Perrotta ledelsen, da han satte inn en pasning fra David Pizarro.

 

CSKA Sofia fikk en meget god mulighet til å redusere da Stoyanov kom alene med keeper, etter at Riise hadde feilet i å holde linjen. Heldigvis for nordmannen klarte Sergio å få en hånd på ballen, og Riise kom seg tilbake til mållinjen og fikk murt ballen ut til hjørnespark.

 

Pizarro headet Vucinic gjennom, men montegrineren traff siden av målet til CSKA Sofia. Situasjonen førte til at kampen måtte stoppes et lite øyeblikk, ettersom nettet på siden av målet løsnet fra aluminiumet.

 

Menez kom inn for Vucinic i andre omgang. Riise skjøt utenfor for hjemmelaget, mens Okaka ble tvilsomt avblåst for offside. Riise burde fått en målgivende da han crosset ballen til Cerci, som på en eller annen måte klarte å misse.

 

Roma fikk ikke med seg dommeren da de ville ha straffe etter en hands-situasjon,  men kampen ebbet uansett ut med en grei 2-0 seier til Roma.

 

Lagene:

 

Roma: Julio Sergio – Motta, Juan (Andreolli 71), Burdisso, Riise – Cerci (Tonetto 75), De Rossi, Pizarro, Perrotta – Okaka, Vucinic (Menez 46)

 

CSKA Sofia: Karadzhov – Minev, Kotev, Ivanov, K Stoyanov – Yanchev, Morozs (Ferreira Platini 52) – Todorov (Manchev 66), Yanev, I Stoyanov – Marquinhos

 

Alè!