Forhåndsomtale Roma-Napoli

 

 

 

3 nye viktige poeng å kjempe om på Olimpico i morgen. Begge lag har hatt en vanskelig start på sesongen. Roma har allerede byttet trener, mens Napoli mest sannsynlig vil gjøre det dersom de ikke tar poeng på Olimpico i morgen. Roma kommer på sin side fra en forferdelig bortekamp mot Catania, hvor De Rossi skrapte sammen et poeng på slutten. For Napoli gikk litt bedre, men en skal strengt tatt forvente hjemmeseiser mot Livorno. Nå mangler de halve laget..

 

 

Begge lag har store skadeproblemer inn mot denne kampen. For Roma er Juan, Matteo Brighi, Jeremy Menez, Alexander Doni og Julio Baptista ute med skade. Franceso Totti er tvilsom med en ryggskade, mens Romanews.eu melder at Cassetti, Mexes og Taddei er i rask bedring fra deres skadeavbrekk. De kan rekke kampen, og er i hvert fall tatt ut.

 

 

For Napoli er også de tradisjonelle førstevalgene i midten bak, Fabio Santacroce og Hugo Campagnaro ute. Videre er Fabio Quagliarella veldig tvilsom. Ezquiel Lavezzi, Juan Camilo Zuniga og Walter Gargano er alle opptatt med landslagsspill.

 

 

Roma har tatt ut følgende tropp kl. 12.30 i dag: Andreolli, Bertagnoli, Burdisso, Cassetti, Cerci, De Rossi, Faty, Greco, Guberti, Lobont, Mexes, Motta, Okaka, Perrotta, Pizarro, Riise, Taddei, Tonetto, Totti, Vucinic.

 

 

En liten kuriositet her er å se hvordan Artur har gått fra å stå kamper innledningsvis i sesongen, til å utgjøre et fjerde/femtevalg nå. Sterkt. Antunes, Pit og Esposito er heller ikke funnet gode nok. Også dette sterkt.

 

 

Napoli på sin side har i skrivende stund ikke offentliggjort sitt mannskap, men vi vil komme tilbake til dette når det kommer.

 

 

Forventet lagoppstilling Roma (4-4-2): Bertagnoli; Motta, Burdisso, Andreolli, Riise; Cerci, De Rossi, Pizarro, Perrotta; Totti, Vucinic.

 

 

Forventet lagoppstilling Napoli (3-5-2): De Sanctis; Rinaudo, Cannavaro, Contini; Maggio, Pazienza, Cigarini, Hamsik, Datolo; Denis, Hoffer.

 

 

Med andre ord en god keeper, et svakt forsvar, en sterk midtbane og et fryktinngytende spisspar…

 

 

Når det gjelder kampforløpet så er det forventet at Ranieris menn vil gå for en tidlig ledelse, selv om The tinkerman ikke akkurat er kjent for å storme i angrep, til Morten Langli og Petter Myhres store forundring i midtuken.

 

 

Napoli på sin side vil nok fokusere på å unngå baklengs, men vil nok slippe seg litt mer løs offensivt etter hvert. Men husk, Donadoni er ferdig på mandag med tap her. For han blir det viktigste å unngå tap. Sånn er det dessverre blitt dagens fotball, men ikke kom å si at dette kun er trenernes feil.

 

 

Trass napolitanernes forsøk i å unngå baklengs har undertegnede en sterk tro på seier i morgen. Jeg tror vi bygger videre på fremgangen fra CSKA-kampen, og vinner komfortabelt. Napoli er enda hardere svekket enn oss, ettersom de har en tynnere stall.

 

 

Massimiliano rir på bølgen om dagen. Tipset denne gangen: 3-1 (Totti, De Rossi, Burdisso, Hamsik).

 

 

Kampen vises for øvrig på Canal + WebTV.

 

 

Forza Roma. Forza Lupi.