Forhåndsomtale Serie A: Roma, Livorno

 

Roma mistet som ventet fokus mot Fulham denne uken, og spenningsmomentet mot Livorno på søndag knytter seg til om Ranieri klarer å dreie oppmerksomheten til spillerne mot det som skal skje på banen.

 

 

Giallorossi fremstod planløst, tannløst og uten noen vilje mot engelskmennene på torsdag. Kun et knippe spillere får godkjent av undertegnede, og det er selvsagt at vi avgir poeng i morgen dersom vi fortsetter i samme retningen. Det er for øvrig ikke sunt for helsen til tifosien, dersom vi skal drive på i samme stilen gjennom en hel sesong.

 

 

Liovrno har om mulig hatt en enda verre start på sesongen enn oss, og etter forrige runde fikk trener Ruotolo sparken. Erstatteren ble ingen ringere enn Serse Cosmi, Roma-tifosoen.

 

 

Foreløpig er ingen tropper tatt ut. Vi kommer tilbake til dette så snart disse blir klare. For Roma sin del er definitivt Totti ute, mens det gjenstår å se om Motta, Juan og Tonetto vil være tilgjengelige. Vucinic, Baptista og Doni er som kjent tilbake fra sine respektive skadefravær.

 

 

Når det gjelder Livorno sliter de også med en del skadeproblemer. Både Mozart og Nelson Rivas, to viktige spillere for amaranti, er ute med skade. Videre er det en del forvirring rundt hvorvidt Perticone, Bergvold, og Antonio Filippini blir klare i tide. Marchini returnerer, etter å ha sittet ut forrige runde med suspensjon.

 

 

Forventet lagoppstilling Roma (4-4-2): Doni; Andreolli, Burdisso, Mexes, Riise; Taddei, Pizarro, De Rossi, Perrotta; Menez, Vucinic.

 

 

Forventet lagoppstilling Livorno (3-5-2): De Lucia; Perticone, Knezevic, Miglionico; Raimondi, Pulzetti, Moro, Bergvold, Pieri; Candreva, Lucarelli.

 

 

De er forventet at Livorno vil gjøre alt for å forhindre at et stormløp fra Roma resulterer i en tidlig scoring. Dersom Gaillorossi lykkes med å få hull på byllen tidlig, kan det bli en trivelig ettermiddag på Olimpcio. Dersom en imidlertid har fulgt laget tett denne sesongen, har en merket seg at ingenting er selvsagt for årets utgave av AS Roma. En annen ting er at vi garantert kommer til å slippe inn mål, så her blir det mer spennende enn det kan se ut på papiret.

 

 

Massimilianos tips denne gangen, som for øvrig slo til på nytt mot Fulham, er at Roma haler i land en nokså komfortabel 2-1 seier. Målscorere De Rossi og Burdisso, og Candreva for Livorno.

 

 

Kampen sendes på SkyItalia, og går av stabelen klokken 15.00. Stedet er Olimpico.

 

 

Dea Roma, Vincerò.