Før Udinese – Roma

Etter den flaue oppvisningen mot Livorno sist så må spillerne heve seg mange hakk skal det bli poeng mot Udinese. Makan til begredelig innsats fra nesten samtlige spillere skal man se langt etter, og selv om Livorno spilte med 10 mann i 30 minutter så slet Roma med å produsere sjanser.

Men Udinese har også hatt en litt variabel sesongstart. Etter en god start så har det nå blitt tre tap på rad og klubben har falt nedover på tabellen. Det skal dog sies at de hadde fortjent mer både mot Inter og Palermo. På skadefronten så er Isla og Domizzi begge ute med skader, men bortsett fra det så ser det bra ut for de svart hvite. Serie As toppscorer Di Natale starter på topp foran Floro Flores og Sanchez, mens Asamoah, D’Agostino og Inler skal prøve å vinne midtbaneduellen.

For Roma derimot ser det mørkere ut. Riise, Menez og Burdisso er nye på skadelisten som begynner å bli lang nå. Ser man bortifra de tre så har man også Totti, Tonetto og Pizarro på sidelinjen. Dessuten er ikke Cicinho helt 100% klar ennå. Dette betyr at Cassetti tar Riises plass på venstrebacken, mens Juan tar Burdissos plass da han er klar igjen. På kantene får vi trolig Taddei og Guberti, mens Vucinic forhåpentligvis skal gjøre jobben på topp sammen med Perrotta like bak.

Trolige startellevere:

Udinese (4-3-2-1): Handanovic; Basta, Coda, Zapata, Pasquale; Asamoah, D’Agostino, Inler; Floro Flores, Sanchez; Di Natale.

Roma (4-4-2): Doni; Motta, Mexes, Juan, Cassetti; Taddei, De Rossi, Brighi, Guberti; Perrotta; Vucinic.

Kampen går ikke på noen norske kanaler, men den er foreløpig satt opp på Bwin for de som har konto der.

Forza Roma!