Roma 2 – 1 Bologna

Det var en trykket stemning på Olimpico idag, med Roma fansen i spissen. De første minuttene av kampen var det lite eller ingen stemning på tribunen. Når fansen først våknet, var det med tilrop mot en hardt presset Rosella Sensi. Ingen tvil om at dette er en upopulær dame i Roma for tiden.

 

Misnøyen ble enda tydeligere da Bologna gikk opp i ledelsen. David Pizarro mistet ballen på midtbanen, og Bologna kontret imål ledelsen ved Adailton. Ledelsen skulle likevel ikke vare lenge. Etter 36 minutter spilt svarte Mirko Vucinic på tiltale. Montegrineren har blitt kritisert for måltørken, men da han fikk stå relativt umarkert inne i sekstenmeterfeltet gjorde han ingen feil.

 

Like før pause fikk Roma muligheten til å gå opp i ledelse. Marco Motta kom på løp på høyresiden, men skuddet hans gikk like utenfor og lagene var like langt til pause.

 

Åtte minutter var spilt av andre omgang da Jeremy Mènez prøvde lykken. Skuddet til franskmannen var hardt, og Bologna keeper Viviano måtte gi retur. Der ventet Simone Perrotta, som sendte Roma opp i 2-1 ledelse. Flere mål skulle det ikke bli, selv om Mirko Vucinic hadde en stor mulighet til å score sitt andre for kvelden. Viviano klarte likevel å få noen fingre på headingen til Vucinic, og tippet den over.

 

Ingen festforestilling på Olimpico idag, men et svakt Bologna lag hadde lite å komme med. Et lite pusterom for Rosella Sensi og desto større for resten av Roma laget.

 

Roma: Doni, Motta, Juan, Mexes, Riise – Guberti, Pizarro, Brighi, Perrotta – Vucinic, Mènez.