Morroklumpen Totti

For å spre litt etterlengtet humor inn i en nedbrutt Roma-tropp, hvor mangel på selvtillit og ikke minst supporterstøtte tydelig vises på spillerne, var Totti frempå med et lite sprell!

 

Francesco Totti er muligens ikke kjent som den skarpeste kniven i skuffen, men kanskje han dro frem et lite gullkorn blant dårlige vitser og truse-kasting.

Under et direktesendt radioprogram kalt «Te la do oi Tokio» ringte den karismatiske kapteinen inn, og utga seg for å være en supporter. Dette stemmer i og for seg fult ut, men poenget var et helt annet.

 

For å få frem litt lidenskap i de minst positive supportere, la han ut i lange baner om hvor følelsesmessig rørt han blir når han ser Roma-laget spille. Dette ble tatt imot med blandet støtte hos radioverten, uvitende om hvem han egentlig snakket med.

 

Etter hvert skal det ha gått opp for verten hvem denne supporteren var, noe som lettet noe av stemning blant partene. Totti ufarliggjør den sportslige nedturen laget gjennomgår, så vi får håpe supporterne biter på og støtter opp om laget på torsdag!

 

Kilde: Channel4