Pizarro signert ny kontrakt

Romas midtbane-fordeler David Pizarro har signert en ny fireårig kontrakt med Roma, noe spilleren er svært begeistret over.

 

Kontrakten går ut 2013, og det er skrevet av Pizarro vil tjene omtrentlig 3.2 mill.  Euro per sesong de neste fire årene.

 

«Jeg og klubben har vært i samtaler i lengre tid, så jeg er glad og lettet over at vi nå er ferdig med den prosessen og kontrakten er signert.»

 

«Jeg er klar over at dette ikke skjer under de beste av omstendigheter, så nå vil jeg bare konsentrer meg om fotballen og gjøre det bra i Roma», sa Pizarro i et intervju med pressen etter signeringen.

 

Hans avsluttende utsagn kommer som en konsekvens av supporternes misnøye den siste tiden, hvor resultatene har uteblitt.

 

«En del av supporterne støtter oss uansett hva, og vi legger merke til dem, men det er alltid noen som har et sterkt behov for sin misnøye overfor oss. Det er synd slikt skjer, men supportere vil alltid være slik. Det er en tøff tid for alle, men supporterne skal vite vi jobber hardt for å kjempe oss ut av grøften vi har havnet i, slik at vår posisjon på tabellen i EL og Serie A når de målene vi og supporterne setter.»

 

Kilde: Goal.com