En søndag utenom det vanlige

Jeg sitter her og veksler mellom kaffe, hjemmeeksamen og youtube. Det er kamp på søndag. Det merkes.

 

Det er lørdag ettermiddag, men det kjennes ut som fredag formiddag. Roma skjerfet henger over døren, og Romakoppen hadde fortjent en tur i oppvaskmaskinen. De Rossi sender den pasningen oppe på veggen, som jeg våkner og ser hver morgen. På søndag må den pasningen sitte Daniele. På søndag må du sette den avslutningen som du satte den mot Lyon på PES i går, Mirko Vucinic.

 

Jeg fyrer i peisen, og jeg fyrer opp youtube. Vanligvis fyres det så mye i forkant, at det som er igjen til kampen er nervene. De er tynnslitte i morgen, det kan jeg love. En leser noen sider av ”A season with Verona”, Tim Parks mesterverk. Den får deg til å skjønne at en ikke skal ta ting for gitt.

 

Vi spiller mot Inter på søndag. Bare kampene mot Lazio blir større nå om dagen. Vi har muligheten til å Inter. Det har vi sett før. Vi har også sett mye annet rart. La oss håpe.

 

Lykke til med helgen Romanisti. Lykke til i morgen.

photo.php.jpg