«Grande Capitano» ganger 3!

Han har gått skadet en måned og idag var det endelig klart for Totti igjen. Han viste sannelig hvorfor vi har savnet han så sårt. Kapteinen scoret alle Roma mål i første omgang, og er nå på topp av toppscorerlisten i Serie A sammen med Antonio Di Natale. Det er bare å ta av seg hatten, folkens!

 

Seks minutter av kampen var spilt, og da hadde allerede Mirko Vucinic hatt en stor sjanse til å sende Roma i ledelsen samt at montegrineren sikret Roma straffespark. Det ble kontrollert satt i mål av dagens mann, Francesco Totti. Bare minutter senere viste han seg frem igjen. Roma fikk frispark på rundt 20 meter, og Totti klinket ballen utagbart i nettet bak Gillet.

 

I det 28.minutt var det duket for magi fra Totti. Fra relativt skrå vinkel inne i sekstenmeterfeltet skyter Totti knallhardt i venstre hjørnet bak Gillet med venstrefoten. For et comeback av «Grande Capitano»!

 

Bari hadde definitivt sine sjanser til å gjøre kampen spennende. Størst av dem var Almirons rakettskudd som suste i tverrliggeren. Etter 61 minutter spilt fikk de sitt fortjente mål, da en uheldig Marco Andreolli headet ballen i eget nett fra en Bari corner.

 

Flere mål skulle det ikke bli, og Roma tok tre viktige poeng på Olimpico. Betydningen av Francesco Totti har vel aldri vært mer synlig.

 

Lag: Julio Sergio; Burdisso, Mexes, Andreolli, Riise; Perrotta, Pizarro, Brighi, Vucinic (Baptista 74); Menez (Taddei 63), Totti (Okaka 92)

 

Kilde: Football-italia.net