Zigic øverst på lista?

Den for øyeblikket Valencia-eide serberen skal visstnok være høyaktuell for en overgang til Roma, og spillerens agent har stor tro på at et skifte av beite er mulig.

 

Milan Calasan, Nicola Zigic sin agent, har på spørsmål fra calciomercato.it sagt at han klient kommer til å skifte lag i januar når overgangsvinduet åpner igjen, og utelukker på ingen som helst måte Roma som neste stopp for 29-åringen.

 

«I vet Roma er interessert, på per dags dato er det ingen fra Roma som har kontaktet verken meg eller Valencia. Men jeg er sikker på at Zigic kommer til å skifte klubb i januar om et godt tilbud kommer inn fra en annen klubb på Valencia sitt nivå angående kvalitet og omdømme» sa Calasan.

 

«Han er ikke interessert i å spille for en mindre klubb, og for meg kunne jeg ikke sett for meg en mer perfekt klubb enn Roma. Dette både med tanke på italiensk fotball og klubben.»

 

Roma har nærmest blitt kjent for sine «låneavtaler med opsjon på kjøp», og ryktet sier at det er det Daniele Pradé også ser for seg denne gangen. Calasan derimot, sier at en låneavtale er uaktuelt.

 

«Nei, jeg tror ikke en låneavtale er det Valencia er på utkikk etter, men dette er altså ikke opp til meg å avgjøre»

 

«Prisen tror jeg, slik markedet er for øyeblikket, ikke skal bli noe problem for noen av partene»

 

Daniele Pradé skal ifølge ryktet ha vært i London for å møte Nicola Zigic og hans agent for et par uker siden i sammenheng med landslagspause.

Zigic har slitt mye benk i Valencia etter å ha returnert fra Racing Santander, hvor han var en stor suksess med 13 mål på 19 kamper.

 

Det snakkes og i at for å få plass til Zigic, er noen nødt til å forlate Roma. Flest ganger nevnt er kandidatene Baptista, Cicinho og Doni.

 

Kilde: Goal.com, Channel4, Wikipedia