Atalanta – Roma

Roma reiser til Bergamo og møter Atalanta i ettermiddag. For Roma har dette betydd tøff motstand de siste sesongene. I fjor ble det hele 3-0 til Atalanta her. I år har dog hjemmelaget slitt mer. De har allerede skiftet trener en gang, mens den nye sjefen, Antonio Conte, ikke har hatt den effekten man hadde håpet på. Conte gjorde seg selv ingen tjenester ved å ryke ut mot Serie C-laget Lumezzane i Coppa Italia i midtuken.

 

Bergamo-laget har kun plukket opp 12 poeng på sine 13 første kamper. Det gir laget en svært skuffende 17. plass. Etter en rekke med svake resultater vant dog Atalanta på bortebane mot Siena siste uke. En seier kan fort snu ting; det er kun tre poeng opp til Chievo på 14. plass.

 

Atalanta må klare seg uten suspenderte Federico Puleso, mens Jaime Valdes, Thomas Manfredini og Edgar Barreto står over på grunn av skader.

 

Mirko Vucinic imponerte i sin nye rolle mot Bari sist og starter igjen med Menez og Totti i dag. Juan returnerer fra sitt korte skadeavbrekk og tar plass i midtforsvaret med Mexes, mens Burdisso fortsetter som høyre back. Daniele De Rossi har trent siden onsdag, men Ranieri har uttalt han ikke har noe hastverk med å returnere midtbanen i aksjon. Julio Sergio vinner, ikke overraskende, keeperduellen igjen og starter mens Doni må ta plass på benken.

 

Forventede lagoppstillinger:

 

Atalanta: Consigli; Garics, Bianco, Talamonti, Bellini; Ceravolo, Guarente, De Ascentis, Padoin; Doni, Acquafresca

Roma: Julio Sergio; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; Pizarro, Brighi; Perrotta, Vucinic, Menez; Totti