Cæsars hjørne: Et tilbakeblikk på derbyet

 

Sjelden har det vært så mye forsnakk rundt et derby. RomaChannel bidro til stemningen med denne. (ASRoma.no tar selvsagt ikke ansvar for noe innhold på eksterne lenker.)

 

Det er ikke alltid en blir like glad for en scoring. Det gjelder også for scoringer i derby. Kombinasjonen av opptakten den foregående uken, spenningen i en kamp vippen og det elendige spillet var alt sammen utslagsgivende for følelsene som ble satt i sving da Cassetti dukket opp fra intet og sørget for tre poeng på riktig side av Tiberen. Hvordan det hørtes ut på den gale kan du høre her.

 

Før dette hadde Julio Sergio vartet opp med tidenes redning. Se mirakelet her.

 

Etter kampen ble det jubelscener og krangling. Med andre ord som det skal være i et derby. Totti dro i gang begge Curvaene på hver sin måte, mens Baronio og co. felte en tår i garderoben etter kampslutt.

 

Bilder sier som dere sikkert har skjønt mer enn ord kan beskrive denne kampen. Blant mange var nok denne den kjæreste.

 

Grazie ragazzi!