Før kampen: Sampdoria – Roma

Roma gjester ikveld Stadio Luigi Ferraris i håp om å ta en viktig borteseier og enda et skritt på vei videre mot denne viktige 4.plassen.

 

Etter en glimrende start i Serie A så har Sampdoria kommet ned på bakken igjen nå. For to uker siden ble det 3-0 tap for byrival Genoa og sist helg gikk de på nok et 3-0 tap (Mot Milan). Til denne kampen har de ingen skader å melde om, og de kan dermed stille det beste laget. Likevel har det vært litt uro innad i klubben i det siste og spesielt Cassano har fått merke det av Sampdoria fansen.

 

Roma derimot har hatt en fin periode nå og spesielt resultatmessig. Selve spillet sist mot Lazio var ikke noe å skryte av, men det var det ingen som brydde seg om etter at Cassetti satte inn seiersmålet 13 minutter før full tid. Nå er Roma bare 1 poeng bak Parma på 4.plass og holder man den formen man har hatt nå så kan det bli en riktig så fin juleferie for Romas del.

 

Ranieri har tatt ut følgende tropp til kveldens kamp:

Andreolli, Artur, Baptista, Bertagnoli, Brighi, Burdisso, Cassetti, Cerci, Cicinho, De Rossi, Faty, Guberti, Juan, Lobont, Motta, Okaka, Perrotta, Riise, Taddei, Totti, Vucinic

 

Til denne kampen er Mexes ute. Ute er han også helt til januar og derfor er det ekstra viktig at Juan holder seg skadefri i de kommende kampene. Ellers er Doni og Tonetto som alltid ute, mens Pizarro og Menez er suspendert til denne kampen. Brighi og Taddei tar sannsynligvis deres plasser på banen.

 

Sampdoria (4-4-2): Castelazzi; Stankevicius, Gastaldello, Accardi, Zauri; Semioli, Palombo, Franceschini, Ziegler; Pazzini, Cassano.

 

Roma (4-2-3-1): Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; De Rossi, Brighi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Totti.

 

Kampen starter 20.45 og blir sendt direkte på blant annet Bet365.com.

 

Forza Roma!