Før kampen: CSKA Sofia – Roma

Roma kan og burde sikre førsteplassen onsdag kveld. De snudde nok en gang mot Basel sist Europa League kamp og det betyr at man har kontroll på gruppen før den siste kampen. Selv med en viktig kamp på søndag i bakhånd  så går nok Ranieri og co for å vinne denne kampen. CSKA Sofia har ihvertfall lite å spille for og ender uansett på sisteplass i gruppen.

 

Men det blir ikke lett. Ranieri har valgt å spare Vucinic og Totti til det viktige oppgjøret mot Parma på søndag. Mexes, Doni og Tonetto er ute med skader og i tillegg til det så er heller ikke Cicinho eller Taddei med av ukjente grunner. Det er derfor en del fravær i laget, men selv uten mange av de faste så kan Ranieri mønstre et solid lag.

 

Roma (4-2-3-1):  Julio Sergio; Motta, Andreolli, Burdisso, Riise; Brighi, Pizarro; Perrotta, Baptista, Guberti; Okaka.

 

Julio Sergio er i tvil og det er mulig at Lobont tar hans plass i målet. Ellers er det uavklart om det er Riise eller Cassetti som tar venstrebackplassen. Det blir trolig førstnevnte, men hvis Ranieri skulle velge å hvile nordmannen så har han Cassetti i bakhånd. Ellers tar Brighi De Rossi sin plass på midten mens Baptista, Guberti og Okaka ser ut til å få en etterlengtet kamp fra start.

 

Basel og Fulham som møter hverandre kan begge klare førsteplassen i gruppen skulle Roma feile i kampen mot CSKA Sofia. Derfor er seier et must for Roma, men man skal ikke undervurdere CSKA Sofia til tross for at de hittil bare har 1 poeng. De spilte meget godt hjemme mot Fulham og var uheldige som ikke fikk alle tre poengene. Roma reservene må derfor gjøre prestere sitt ytterste mot et hardtarbeidene Sofia lag.

 

Kampen starter 19.00 og spilles onsdag 16.12.

 

FORZA ROMA!