Før kampen: Roma – Parma

Roma tar imot Parma i det som er en uhyre viktig kamp for begge lag. Roma kan ta ifra Parma den viktige 4.plassen, mens Parma på sin side kan dra ifra med seier i dag. Et spennende oppgjør er dermed ventet på Stadio Olimpico i dag.

 

Begge lag er i storform og nekter å tape. Roma gjorde en god andre omgang mot Sampdoria sist helg og burde kanskje ha dratt hjem med alle 3 poengene. 1 poeng er uansett ingen krise på bortebane og spesielt ikke mot hjemmesterke Sampdoria. Man har i hele tatt hatt en stigende formkurve og man håper at det fortsetter sånn når Parma kommer på besøk i dag.

 

Parma ligger for øyeblikket 3 poeng foran Roma og det betyr at Roma kan ta ifra Parma den viktige 4.plassen på innbyrdes oppgjør med seier i dag. Selv om Roma har hatt et godt tak på Parma de siste årene så skal man ikke ta lett på oppgaven da årets utgave av Parma virker veldig solid. Sportsdirektør Pietro Leonardi og trener Francesco Guidolin har siden opprykket bygget et solid lag med blant andre tidligere Roma spiller Christian Panucci i spissen.

 

Roma har Simone Perrotta ute med suspensjon. På skadelisten har de Doni, Tonetto, Mexes, Cicinho og Cerci som pådro seg en skade mot CSKA Sofia sist. Parma på sin side har Lucarelli, Lanzafame og Paloschi ute med skade og i tillegg til de så sliter også Morrone og Zaccardo med noen småskader. Det er uansett ventet at de to sistnevnte rister av seg de og starter dagens kamp.

 

Roma (4-2-3-1): Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro; Menez, Brighi, Vucinic; Totti.

 

Parma (4-3-3): Mirante; Zaccardo, Dellafiore, Panucci, Castellini; Dzemaili, Morrone, Galloppa; Biabiany, Amoruso, Antonelli.

 

Kampen blir ikke vist på tv, men kan bli sett på Bet365.com. Kampstart er 15.00.

 

FORZA ROMA!