Ranieri fornøyd med utviklingen

Claudio Ranieri ser et Roma-lag i stadig utvikling, både offensivt og ikke minst defensivt, og har satt en 4.plass som mål i årets Serie A.

 

Etter å ha slitt i starten av sesongen både i Europa League og Serie A, ser det nå ut til at våre gutter har kommet inn i rett spor, et spor som har ført til sju kamper på rad uten tap. I tillegg har det heller ikke blitt noen mål imot i de tre siste kampen, så det virker som Ranieris løfte om fokus på defensive har gitt resultater.

 

Etter dagens 2-0-seier mot Parma overtok Roma det svært viktige fjerdeplassen. Veien opp er heller ikke lang, med Juventus kun to poeng foran, Milan tre, og serieleder Inter åtte poeng foran. Med andre ord er ingen ting umulig i årets Serie A, dette på tross av den svake starten. Men, synd som det er, kommer juleferie på feil tidspunkt for Roma.

 

«Slik som vi spiller nå, er det synd at julepausen kommer akkurat nå. Vi har jobbet kontinuerlig, og det har nå gitt resultater. Dette skal vi fortsette med gjennom julepausen, så kommer vi enda sterke ut på nyåret» sa Ranieri i et intervju.

 

Kilde: Channel4