Totti til 2014!

Det er nå offisielt at Francesco Totti har underskrevet en fem-årig kontrakt som binder han til klubben til 2014.

 

Etter mye frem og tilbake er det da altså offisielt at kapteinen blir i klubben ytterligere fem år. Det har gått rykter om at kontrakten ble underskrevet allerede i november, men det er først nå Roma har gått ut og gjort det offisielt.

 

Totti debuterte for Roma allerede som 16-åring 28. mars 1993, og i 1997 ble han utnevnt til kaptein. Dette betyr at den umåtelig populære kapteinen har vært kaptein i 12 år, noe svært få, om noen, andre spillere kan vise lignende til.

 

Etter endte fem år er det ventet at Totti går inn i en stilling som direktør. Om ikke direktør, så er det i alle fall helt sikkert at han kommer til å fortsette å jobbe i Roma, og være det forbildet han er for fremtidige Totti’er.

 

Vi i asroma.no ønsker kapteinen all lykke videre i klubben han har gitt så mange gleder!