Taddeis kontrakt utløper

Romas hardtarbeidende midtbanespiller Rodrigo Taddeis kontralt utløper til neste sommer, og brasilianeren skal ta en avgjørelse i starten av 2010 vedrørende hvor han vil spille videre.

 

29-åringen skal om ryktene stemmer allerede være i forhandlinger med Roma-ledelsen, men partene skal ikke ha kommet til enighet ennå. En ting som kan sette en stopper for Taddeis karriere i Roma-drakten er stor interesse fra Fiorentina for Taddei. Med tanke på at kontrakten hans går ut til sommeren må ledelsen ta en avgjørelse for om de vil beholde ham, eller selge han videre når vinduet åpner igjen like over nyttår, slik at Roma i alle fall sitt igjen med penger ved et eventuelt salg.

 

«Det at Fiorentina er interessert er ingenting nytt, men det er for tidlig å starte forhandlinger med dem» sa Taddeis agent i et intervju med fiorentinanews.com.

 

«Uansett interesse fra Fiorentina, er Roma fortsatt førsteønsket til Taddei, da dette er en klubb han trives veldig godt i. Taddei har fortsatt kontrakt med klubben, så det vil vise mangel på respekt for klubben om vi starter forhandlingene med Fiorentina allerede nå. Jeg skal møte ledelsen i januar – februrar, så får vi sammen ta en avgjørelse da om hvor Taddei befinner seg neste sesong».

 

Kilde: Goal.com