Toni: Jeg går til Roma – oppdatert!

Det var i en samtale med den Milanobaserte sportsavisen Gazzetta dello Sport at Bayern Munchens italienske spiss, Luca Toni, gav uttalelsene.

 

-Jeg går til Roma. Det er ingen avtale enda, men jeg vil spille for Giallorossi koste hva det koste vil. Roma gjør sitt beste for å signere meg, avsluttet Toni.

 

Det ryktes at partene er enige om en avtale som gir spissen 1.6 millioner pund i året. Dette er ca. en halv million mindre enn han tjener nå hos Bayern. Bayern vil også etter rapportene betale Toni en mindre kompensasjon.

 

Når det gjelder varighet på kontrakten går de mest konkrete opplysningene på at Toni vil signere en kontrakt frem til 2012.

 

Tonis agent Tullio Tinti bekrefter at det nå mest er et spørsmål om handelen blir offisiell 1. eller 2. januar 2010.

Carlo Mazzone svarte under et intervju med italiensk presse igår at Toni vil være «perfekt» for Roma. Mazzone, som gav Totti sin debut på førstelaget i sin tid, avsluttet med at Roma har manglet en spiss av Tonis karakteristikk lenge. Gian Paolo Montali har også svart bekreftende på spørsmål om Toni på det nærmeste er klar for klubben.

 

På den andre siden rykte det at både Stefano Guberti (Sampdoria) og Stefano Okaka (Portsmouth) er på vei vekk, begge på lån. En kan i Gubertis tilfelle stille seg spørsmålet om det er realistisk at Roma låner ut en potensiell forsterkning til en konkurrent om CL plass. En må huske at Baptista mest sannsynlig forsvinner, og det i tillegg i en permanent overgang. Dette vil være mer hensiktsmessig i forhold til Romas trange økonomi.

 

 

ASRoma.no følger saken kontinuerlig gjennom romjulen. Frem til det kan du si din mening om Toni i forumet.