ASRoma.no søker nye skribenter

ASRoma.no vil gjennomgå forandringer i startfasen av 2010. Etter en noe roligere periode enn vanlig, noe som skyldes eksamenslesing blant sidens faste bidragsytere, skal siden nå tilbake på det nivået dere lesere har vært vant med fra de foregående sesonger. I første omgang er det i hovedsak tale om redaksjonelle forandringer, men det skal også jobbes med sidens utseende og innhold.

 

I forbindelse med dette søker vi flere bidragsytere til siden. Er du god til å skrive artikler? Har du sterke meninger, som du samtidig kan argumentere godt for? Kanskje du bare er glad i å gi spillere terningkast etter kamper? Uansett er vi interessert i å høre fra deg.

 

I utgangspunktet er det ingen aldersgrense for å melde sin interesse, men det forutsettes gode skriftlige norskkunnskaper. Engelsk er også en forutsetning, mens italiensk et meget stort pluss.

 

Dersom du er interessert sender du en mail til julius.kaasin@student.uib.no. I mailen må du få med fullt navn, alder, hva du driver med til daglig og evt. nick på forumet. Det oppfordres også til å si noe om ditt forhold til klubben og byen, evt. nevnte språkkunnskaper samt hva du kan tenke deg å bidra med på siden.

 

Ta pennen fatt, frist for å melde sin interesse er t.o.m. fredag 15. januar.

 

Ha en fortsatt god jul, og et godt nyttår!