Luca Toni består medisinsk test

Til tross for de mange skadeproblemene Toni har hatt de to foregående sesongene, går rapportene ut på at Toni bestod testen med glans. Etter at testen var gjennomført dro Toni fra Roma umiddelbart for å feire nyttårsaften med sin kjæreste. Det er ventet at han returnerer til Roma fredag for å delta i oppkjøringen til kampen mot Cisco Roma på lørdag.

 

Det eneste som mangler nå er at papirene blir underskrevet. Dette er forventet å bli gjort enten på fredag eller lørdag. Mest sannsynlig blir det et oppstyr uten like i forbindelse med kampen på Flaminio.

 

Bayerns manager, Uli Hoeness som forøvrig snart tar over som president etter Der Kaizer Franz Beckenbauer, ønsket idag Toni lykke til med Roma i Serie A og sendte lykkeønskninger om deltagelse i VM til sommeren.

 

ASRoma.no ønsker Luca Toni velkommen til klubben, og ser med spenning frem mot vårsesongen. En tørr kanskje minne på hva som hendte forrige gang klubben signerte en aldrende skytterkonge. Navnet var Gabriel Batistuta. Sesongen var 2000/2001. Resten er historie.

 

Benevenuti, Luca! Bello é impossibile.