Offisielt: Luca Toni til Roma på lån

Det har vært på det nærmeste klart lenge. Helt siden julaften har opplysningene om Luca Tonis fremtid pekt i en retning. Nå er det offisielt. Il Bomber går til Roma på lån frem til sommeren. Hva som skjer deretter er uvisst, men en ting er sikkert; Luca Tonis mål er Marcello Lippis VM-tropp.

 

Calcio Mercato får med dette en knallstart for oss, i og med at en spiller av Tonis karakteristikk er noe av det vi manglet mest. Ranieri uttrykte igår sin fornøyelse over at Toni var på vei, og presiserte at hans ankomst gir Roma flere muligheter i angrep som vi tidligere har manglet.

 

Det er ukjent hva slags kontrakt Toni får frem til sommeren. Bayern slipper han gratis, og det er ventet han går noe ned i lønn for å komme til Roma. Det har tidligere vært spekulert i en lønn på 1.6 millioner pund per. sesong, men vi skal komme tilbake til detaljene så snart disse blir kjent for oss.

 

Benevenuti Luca! Bello é impossibile