Grei oppkjøring for Roma i Luca Toni sin debut

Roma spilte i dag treningskamp mot Cisco Roma, og hovedfokus for kampen var selvsagt Luca Toni, som i dag debuterte for Roma. Det ble ingen mål på Luca Toni i dag, men han sto for en målgivende da Roma vant 3-0. Menez scorte det første, mens Baptista noterte seg for de to siste målene.

 

Det var uvanlig mange tilskuere på plass under dagens treningskamp, selvsagt i forbindelse med at Luca Toni skulle spille sin første kamp i Roma-drakt. Luca Toni startet kampen, og kom til flere sjanser i løpet av kampen, bl.a. i form av et stangskudd.

 

Menez gav Roma ledelsen, etter at han hadde spilt vegg med Luca Toni. Oppskriftsmessig ledelse til Roma i oppkjøringskampen før serien er i gang igjen etter vinterpauen til uken. Like etterpå skjøt Luca Toni i stangen med et skudd med venstrefoten. Toni hadde nok en sjanse ikke lenge etterpå, men det var Julio Baptista som doblet ledelsen til 2-0. Målgivende kom fra Stefano Guberti.

 

Luca Toni ble etterhvert byttet ut, så det ble ingen mål på verdensmesteren i dag, men det var uansett en grei gjennomkjøring for Roma og Luca Toni i dag. Julio Baptista fastsatte sluttresultatet til 3-0 i andre omgang.

 

Roma stilte med følgende lag fra start:

 

Lobont – Motta, Burdisso, Cassetti, Riise – Pizarro, Brighi – Cerci, Baptista, Guberti – Toni.

 

Godt nyttår!