Cagliari borte i Toni sin debut

Da er det endelig klart for serierunde i Serie A igjen, og Roma har en tøff oppgave foran seg når de drar for å hente poeng borte mot Cagliari. Roma reiser uten bl.a. Totti og Mexès, men Luca Toni er med i troppen.

 

Tilsvarende oppgjør i fjor endte 2-2, da Totti og Perrotta scoret for gjestene. Onsdag må Roma altså klare seg uten Totti, som regnes å være klar til helgens kamp mot Chievo. I tillegg er Mexès, Tonetto og Okaka ikke med i troppen til borteoppgjøret.

 

Cagliari ligger rundt miden av tabellen, og pleier ikke å gjøre seg bort på hjemmebane. Lorenzo Ariaudo er hentet inn fra Juventus, og trener Allegri har ikke noen særlige skadebekymringer foran oppgjøret.

 

Roma ligger på 4.plass etter en sterk avslutning på høstsesongen, og med 3 poeng her begynner sesongen å se lovende før kampen mot Chievo til helgen.

 

Claudio Ranieri har uttalt at Toni virker i god form, men trenger tid. Alt tyder allikevel på at Toni spiller alene på topp i morgendagens oppgjør. De fire lagene som ligger innen 3 poengs rekkevidde bak Roma er forøvrig Parma, Napoli, Palermo og Sampdoria. Parma møter Juventus, Napoli spiller borte mot Atalanta, mens Sampdoria spiller mot Palermo hjemme. Med andre ord, 3 poeng i morgendagens kamp kan virkelig styrke Roma sine ambisjoner om en topp 4. plassering.

 

Forza Roma! Godt nyttår, og la oss alle håpe Toni får en knallstart i Romadrakten!