Roma tar imot Chievo på Stadio Olimpico

Roma er på jakt etter en seier igjen etter å ha kastet bort en 2 målsledelse på overtid mot Cagliari nå sist. Men uten Totti, Mexes og Menez blir det langtifra lett, og Roma sliter tradisjonelt mot Chievo.

 

For sist sesong så endte tilsvarende oppgjør 0-0, og året før der 1-1. Og nå uten Totti, Mexes og Menez blir det ingen lett oppgave. De to førstnevnte sliter fortsatt litt med skader, mens Menez ble vraket fra troppen grunnet hans elendige innhopp mot Cagliari nå sist. I tillegg til disse så er også Tonetto, Guberti og Okaka uaktuelle.

 

En god nyhet derimot er at Toni ser ut til å starte sin første kamp fra start. Sist ble Baptista foretrukket, men han gjorde ingen god figur og derfor får Toni nå sjansen alene på topp.

 

Chievo er et av de beste bortelagene i serien og liker seg veldig godt her på Stadio Olimpico. I morgen derimot må de klare seg uten kanskje sin beste spiller, Sergio Pellisier. Bogdani erstatter han på topp og med seg får han Abbruscato som spissmakker. Bortsett fra det så har de ingen skader i laget, men Gennaro Sardo er suspendert og spiller ikke.

 

Roma (4-2-3-1): Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Mexes, Riise; De Rossi, Pizarro; Taddei, Perrotta, Vucinic; Toni.

 

Chievo (4-3-1-2): Sorrentino; Frey, Mandelli, Yepes, Mantovani; Luciano, Rigoni, Marcolini; Pinzi; Bogdani, Abbruscato.

 

Kampen starter klokken 18.00 og kan som vanlig bli sett på Bet365.com.

 

Forza Roma!