Dagens nyheter…

Ikke uventet er det Romas nyerverving Luca Toni som stjeler dagens overskrifter. Vår nye prima punta har hatt en imponerende innledning i verdens vakreste farger og hans tilstedeværelse har skapt en vanvittig entusiasme man kan merke blant alle romanisti. Toni på sin side sier at «Roma er den riktige klubben for meg» og «jeg sa til Daniele De Rossi at jeg håpet å få gjøre feiringen min foran Curva Sud idag». Det fikk han altså gjort og det til gangs!

 

Til kampen mot Juventus ventes Totti og De Rossi tilbake, mens Juventus på sin side ihvertfall må klare seg uten Melo (karantene). Grygera og Cannavaro ble idag operert etter nesebrudd, men begge disse er uten komplikasjoner ventet tilbake iløpet av et par dager. Det er ihvertfall ingen tvil om at dette er et fint tidspunkt å møte Juventus på, mens det stikk motsatte kan sies om Roma. Spennende blir det uansett!

 

Sky Sport Italia melder idag at Inter og Roma ikke har kommet til noen enighet angående Julio Baptistas overgang. Roma krevde Nicolas Burdisso + 5 mill euro, mens Inter på sin side ikke ville gi mer enn 2,5 mill euro i tillegg til den argentinske landslagsmannen. Stefano Okakas lån til Fulham ser også ut til å strande og Roma har derfor fortsatt litt i overkant god dekning framover på banen. Det er ventet at minst èn angriper skal forlate oss innom kort, men hvem dette blir gjenstår altså å se.

 

Kilder: www.ilromanista.it , www.goal.com , www.tuttomercatoweb.com