«Oscar del Calcio», angripere og en back med hjemlengsel…

Her følger et lite knippe av de siste nyhetene angående verdens vakreste Roma-klubb.

 

Mandag kveld var det «Oscar del Calcio» i Milano. Vår fremtidige kaptein Daniele De Rossi stakk, om enn noe overraskende, av med prisen som 2009s «Beste italienske spiller» i konkurranse med Antonio Cassano og Allessandro Del Piero. Futuro Capitano gjorde ikke sin beste sesong ifjor, men det er alltid morsomt å motta utmerkelser uansett. Vi gratulerer så mye! Prisen for «Beste spiller» og «Beste utenlandske spiller» gikk ikke overraskende til Zlatan Ibrahimovic (som var en av de få spillerne som faktisk stilte opp), mens Juventus’ Giorgio Chiellini vant «Årets forsvarer», Alexandre Pato vant «Årets unge spiller» og Jose Mourinho vant «Årets trener».

 

På overgangsfronten meldes det at Julio Baptista kan komme til å havne i den rødsvarte delen av Milano, men dette kun hvis Klaas-Jan Huntelaar skulle finne seg en ny arbeidsgiver. Marseille på sin side ryktes å ha flyttet fokus fra Milano og Mancini til Roma og Jeremy Menez. Det er veldig usikkert omkring Romas angripere om dagen, men det ser altså ut til at Baptista forsvinner, Okaka går på lån og Jeremy Menez blir.

 

Cicinho blir ifølge ryktene fulgt av de russiske klubbene Spartak Moskva og Rubin Kazan, men Cicinho på sin side vil i utgangspunktet hjem til Brasil. Så var det disse pengene da…

 

Roma har den siste måneden fattet interesse for Palermos midetbanespiller Fabio Simplicio, men nå har Palermo-president Mauro Zamparini gått ut og sagt at Simplicio kommer til å bli. Dog skal det legges til at mye som kommer fra den kanten kan tas med en klype salt.

 

Kilder: http://italy.theoffside.com, www.ilromanista.it,  www.tuttomercatoweb.com