Riise støtter ofrene på Haiti

John Arne Riise har engasjert flere av sine profilerte venner for å hjelpe befolkningen på Haiti som ble rammet av et kraftig jordskjelv for ni dager siden. Blant dem er lagkamerat i Roma, kaptein Francesco Totti som auksjonerer vekk både drakt og fotballsko.

 

John Arne opplevde selv jordskjelvet mens han lekte hjemme med sin datter Emma på fem måneder. Tankene rullet og det resulterte i dette flotte tiltaket.

 

– Det var veldig spesielt å sitte der og leke med henne, mens jeg så slike bilder. Det var forferdelig å se barn og unge bli dratt ut av ruinene. Da følte jeg at jeg måtte gjøre noe, sier John Arne Riise til VG Nett.

 

Riise håper nå enda flere kjente personligheter vil melde sin interesse og bidra til prosjektet. Vi i ASRoma.no oppfordrer alle våre lesere til å klikke seg inn på http://www.qxl.no/Contents/no/landingssider/QXL/reddbarna2/index.htm og legge inn bud de også.

 

Redaksjonen

 

Kilder: qxl.no, vg.no.