Overgangsrykter 26/1

Det er kun et par dager igjen av overgangsvinduet. Her får du servert de siste ryktene fra hovedstaden.

 

– De siste rapportene kobler Roma til den serbiske midtbanespilleren Ljubomir Fejsa. Fejsa er 21 år gammel og spiller for øyeblikket for den serbiske storklubben Partizan. Han skal være en sentral midtbanespiller med både defensive og offensive kvaliteter, og han skal være en bevegelig spiller med gode pasningsferdigheter.

 

Han skal være en av de mest lovende spillerne i Serbia for tiden og har allerede rukket å debutere på Serbias landslag i tillegg til at han har utallige kamper på U-21 landslagsnivå.

 

Ifølge Serbisk media så har Roma kommet med et tilbud til Partizan, men med tanke på at han er høyt verdsatt av lagets trener så kan det bli vanskelig med en overgang allerede nå i januar.

 

– Roma kommer til å gjøre et siste forsøk på å hente den brasilianske venstrebacken Marcio Azevedo. Roma vil helst hente Azevedo på lån, men Atletico Paranaense vil heller selge enn å låne ut spilleren da de trenger penger. Men det spørs om Roma har de midlene som Paranense krever tilgjengelig…

 

– Marco Motta kan gå på lån til Manchester City ut sesongen. Motta har ikke hatt den sesongen han hadde tenkt seg og har nå havnet bak Cassetti i rekka. Han vil ha spilletid og en midlertidig overgang til Manchester City kan derfor være aktuelt. Ifølge agenten hans så skal forhandlingene være i et avansert stadium.

 

– Stefano Okaka er igjen i søkelyset til Fulham. Forhandlingene brøt sammen for rundt en uke siden, men det rapporteres om at agenten til Okaka er i London igjen for å snakke om en låneavtale med Fulham. Det skal være snakk om et lån ut sesongen med opsjon på et år til. Udinese skal også være interesserte.

 

– Alessio Cerci og Adrian Pit kan være på vei til Bari. Sørkystklubben har fulgt spillerne i lang tid og vil låne spillerne ut sesongen. Pit sin overgang er så godt som spikret, mens Cerci overgangen drøyes ettersom Roma vil fornye kontrakten hans før de sender han ut på lån. Bari skal også være ute etter Marco Andreolli, men Roma vil beholde han.

 

– Mauro Esposito nærmer seg Grossetto. Den tidligere Cagliari spilleren er for tiden langt unna førstelagsspill i hovedstaden og vil bort fra klubben for å spille. Han hadde valget mellom en rekke klubber, men det ser ut til at valget faller på Grossetto i Serie B. Det skal være snakk om lån ut sesongen og overgangen kommer til å bli gjennomført iløpet av noen dager.

 

Kilder: Romanews.eu, Calciomercato.com