Roma tar imot Catania i Coppa Italia

Etter helgens triumf mot Juventus skal det bli spennende å se om Roma klarer å holde på momentumet også inn i Coppa Italia, når Catania kommer på besøk på tirsdag. Det er klart for kvartfinale i Coppa Italia, og et Roma i ekstase etter Riise sin 2-1 scoring på overtid i Torino skal kjempe for semifinale-plass.

 

Roma-spillerne vil nok uansett bli tatt godt imot av fansen etter at laget endelig slo Juventus på bortebane i den meget viktige seriekampen lørdag kveld. Men Ranieri mangler en del spillere til kampen. Toni gikk som kjent ut med skade tidlig i kampen mot Juventus, og har i tillegg utelatt Totti, Vucinic og Baptista fra troppen. Ranieri har sagt at Totti ikke klarer tre kamper på en uke, og velger å hvilke Il Capitano til denne kampen. Luca Toni sin skade kan være mindre alvorlig enn først antatt, men det er for tidlig å si helt enda hvor lenge han blir ute.

 

Dermed er det ikke usannsynlig at Okaka og Menez kan få sjansen fra start i kampen som sparkes i gang kl. 21:00 tirsdag kveld. Catania har hatt en vond sesong så langt, og ligger under nedrykksstreken på en 18.plass i Serie A. Det er, tross en del mangler i troppen til Roma, en kamp laget skal vinne.

 

Mulig lagoppstilling for Roma:

Doni – Cassetti, Mexès, Burdisso, Riise – De Rossi, Pizarro, Perrotta, Taddei – Menez – Okaka

 

Men det er vanskelig å vite helt hvordan Ranieri vil prioritere kampen nå som Roma virkelig har meldt seg på blant topplagene i Serie A.

 

Forza Roma!