Tid for Torneo Viareggio!

Mandag 1.februar starter den 62.utgaven av turneringen Torneo Viareggio, der 48 ungdomslag braker sammen i kamp om den prestisjefylte Viareggio pokalen. Juventus vant til slutt pokalen ifjor, mens Inter vant året før der igjen. Roma har totalt vunnet turneringen 3 ganger, men de skuffet stort ifjor og røyk ut allerede i gruppespillet. Det er på tide med revansje…
 
Det er 48 lag med i turneringen der 16 av lagene går videre fra gruppespillet og til åttendelsfinalene. De 48 lagene er delt opp i 12 grupper der de første 6 gruppene er med i seksjon A, mens de siste 6 gruppene er med i seksjon B. De 12 gruppevinnerne går videre sammen med de to beste toerne fra hver av seksjonene.
 
Turneringen går over to uker (1.Februar-15.Februar) og har med lag fra alle verdensdeler. I tillegg til de fleste italienske lagene så finner man lag som f.eks Anderlecht (Belgia), Gremio (Belgia), Spartak Moskva (Russland), Chivas (Mexico), Beijing Guoan (Kina) og FC Kallon (Sierra Leone).
 
Roma befinner seg i Gruppe 8 sammen med Reggina, Cisco Roma og Ventspils fra Litauen. Roma møter først Ventspils den 2.Februar. Deretter møter man Reggina den 4.Februar før man avslutter mot Cisco Roma den 6.Februar. Absolutt ingen enkel gruppe, spesielt med tanke på at man tapte mot både Reggina og Cisco Roma i fjorårets Torneo Viareggio.
 

For mer info om gruppene/lagene kan du gå innpå www.torneoviareggio.it/