Romas aktivitet på overgangsmarkedet

Sri Lankiske Panushanth Kulenthiran er den mystiske primavera-spilleren Roma har signert på utlån fra Bellinzona. Kulenthiran er født i 1990 og har blant annet etablert seg på det sri lankiske landslaget. Unggutten gikk opp gradene i Palermos ungdomsavdelinger før han i fjor sommer signerte for den sveitsiske klubben Bellinzona. Kulenthiran får neppe spilletid for førstelaget, men får trolig vist seg frem for juniorene.

 

Vitorino Antunes har tatt turen til fjorårets overraskelseslag i Portugal, Leixoes SC. Laget sliter riktignok på bunnen av tabellen i år, men er innstilte på å kjempe seg ut ved hjelp av bunnen etter deres nye signeringer, blant dem Antunes. 22-åringen har ikke spilt en eneste kamp for Roma i år og dermed virker en låneavtale bra for alle parter.

 

Mauro Esposito er neste mann. Han spiller for Grosseto på utlån for resten av sesongen. Esposito har vært en stor skuffelse siden sin ankomst fra Cagliari i 2007, og har vært langt i fra førstelagsfotball i år. Han skal nå hjelpe sitt nye lag med å kjempe på toppen av tabellen.

 

Stefano Okaka er utlånt til engelske Fulham ut sesongen. Fulham har opsjon på å låne spilleren ytterligere et år. Dette avgjøres først etter Romas evaluering av den nåværende avtalen. Ranieri er nemlig opptatt av at Okaka får mest mulig ut av de neste seks månedene i London. Roma vil motta 175 000 euro for låneavtalen og Fulham har ifølge italienske medier ikke opsjon på å kjøpe spilleren.

 

Adrian Pit blir leiesoldat hos Triestina. Rumeneren har vært backupen til backupene de siste sesongene og har i realiteten ingen mulighet til å kjempe om førstelagsspill hos Roma.

 

Fra før av har Claudio Della Penna forsvunnet til Gallipoli, Stefano Guberti til Sampdoria, Leandro Greco til Piacenza og Andrea Bertolacci til Lecce. Alle på utlån ut sesongen.

 

Kilde: asroma.it