Udinese kommer på besøk

Roma har nærmest gjort det til en vane de å kjempe seg helt til finalen de siste sesongene. Kun et kontroversielt tap mot Inter i fjor sørget for at det kun ble kvartfinale. Ettersom laget står nå med 9 Coppa Italia titler er motivasjonen ekstra høy for å vinne tittel nummer 10, som første italienske klubb.

Roma har slått Triestina og Catania på vei til semifinalen, mens Udinese på sin side har beseiret Lumezzane og Milan. Udineses sesong har på mange måter vært trøblete. Målsetningen før sesongen om å kvalifisere seg til Europa gjennom en sterk sluttplassering i Serie A virker for lengst over. Laget befinner seg helt nede på 17. plass og kjemper nå for å sikre seg en plass i Europa League gjennom Coppa Italia.

Claudio Ranieri la ikke skjul på sin målsetning for Coppa Italia i år på dagens pressekonferanse:

«Det er snakk om kultur. Jeg vil vinne Coppa Italia. Jeg har vunnet den før, og jeg likte det.»

Udinese-trener Gianni Di Biasi legger ikke skjul på hva som er viktigst for hans lag:

«Coppa Italia er et veldig viktig mål, selvom den er ikke den viktigste. Det viktigste for oss er å sikre plassen i Serie A.»

Menez er inkludert i troppen til torsdagens kamp, men står trolig over på grunn av influensa. Luca Toni er fortsatt skadet og dermed automatisk utilgjengelig. Totti og De Rossi sliter med skader, men kan likevel bli å se i kampen. Vucinic returnerer etter hans fraværelse i sist kamp.

Siqueira, Romero, Domizzi og Ferronetti står over for bortelaget, mens Pepe, Sanchez, Isla, Basta, D’Agostino og Handanovic sliter med skader.

Roma starter ifølge romanews.eu med følgende startellever:

Doni; Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise; De Rossi, Brighi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Totti.

Ut i fra dagens trening har vi følgende dueller om plassene:

Julio Sergio/Doni; Juan/Burdisso; Motta/Cassetti; Brighi/Perrotta; Pizarro/Brighi; Cerci/Taddei.

Kilde: romanews.eu, goal.com